وقوع ۱۱ زمین لرزه در سواحل خزر طی حدود ۱۵ ساعت

مدیرکل مدیریت بحران گیلان، از وقوع ۱۱ مورد زمین لرزه در نواحی شرقی استان و نزدیکی ساحل خزر طی ۱۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: آماده باش لازم به دستگاه های خدمات رسان اعلام شده است.
کد خبر: ۱۳۱۶۲۰۵
|
۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۲ 09 July 2025
|
902 بازدید

به گزارش تابناک، محمدعلی ویشکایی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه این زمین‌لرزه‌ها در نزدیکی ساحل دریای خزر و محدوده استان های گیلان و مازندران به وقوع پیوسته است، اظهار کرد: طبق دستورالعمل های قانون مدیریت بحران، اطلاع رسمی برای زمین لرزه های کمتر از چهار ریشتر منتشر نخواهد شد، اما تعدد وقوع زمین لرزه در بازه زمانی مذکور، لزوم آمادگی استان را می طلبد.

وی بزرگای این زمین لرزه ها را بین ۲.۴ تا ۳.۷ ریشتر دانست و افزود: نخستین زمین لرزه ساعت ۱۸:۵۰ عصر روز سه شنبه، ۱۷ تیر و آخرین زمین لرزه ساعت ۸:۳۰ صبح امروز، ۱۸ تیر توسط مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به ثبت رسیده است.

مدیرکل مدیریت بحران گیلان وقوع این زمین لرزه ها را در نواحی شمال غربی رامسر و شمال شرقی چابکسر دانست و تصریح کرد: با توجه به فعالیت یکی از زیرشاخه های گسل خزر در منطقه مذکور، این زمین لرزه ها طبیعی است، اما ادارات کل مدیریت بحران گیلان و مازندران و سازمان مدیریت بحران کشور در حال رصد مستمر شرایط بوده و آماده باش لازم به دستگاه های خدمات رسان اعلام شده است.

ویشکایی به مردم توصیه کرد ضمن حفظ آرامش، آمادگی لازم را در شرایط زمین لرزه داشته باشند و گفت: برخی از بلایای طبیعی از جمله زلزله هنوز قابل پیش بینی نیست و لذا حفظ آمادگی عموم مردم و دستگاه‌های اجرایی، امدادی و خدماتی برای این زمین لرزه‌ها ضروری است.

وی از اطلاع رسانی به موقع به مردم در صورت غیر عادی شدن شرایط خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال رصد و پایش دائمی منطقه هستیم و اطلاعات تکمیلی به آگاهی عموم مردم خواهد رسید.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت